Breddekompetanse og godt samarbeid

 

Din Klinikk Jessheim ble startet i 1995 av Trine Strand. Rolf Johnsen kom inn som samarbeidspartner i 1999.

Sammen er vi meget godt rustet til å kunne hjelpe deg på best mulig måte. 

 

 

Vi på din Klinikk Jessheim skreddersyr behandlingen ut ifra helheten av dine symptomer. Vi prøver å finne årsaken til ubalansen i kroppen din gjennom behandling og samtaler. Vår brede utdannelse og kompetanse innen naturmedisin i tillegg til et godt og variert behandlingstilbud, styrker våre muligheter til å hjelpe deg betraktelig.

I våre lokaler på Helsetunet finnes det også kiropraktorer, tannleger, hjertespesialister, fysioterapeuter, allmennpraktikere og fotterapeut. Terapeutene har godt tverrfaglig samarbeid seg imellom.

Trine Jensen Strand

 

Homeopat MNHL
Massør
Akupunktør
Medlem av Akupunktørforeningen

 

"Mitt spesialfelt er smerteproblematikk. Det er alltid en grunn til smerten man opplever. Ved å blande sammen forskjellige behandlingsformer som f.eks. klassisk dyp massasje, idrettsmassasje, akupunktur og kopping, ser man ofte gode resultater.

 

Som mor selv har jeg også fordypet meg i smerter og plager relatert til graviditet og barn og har selv god erfaring med bruk av egne behandlingsmetoder."

 

 

 

Rolf Johnsen

 

Homeopat MNHL
Massør
Akupunktør
Sivilagronom
Medlem av akupunktørforeningen

 

"Mine spesialfelt er kosthold og ernæring. Disse to er nært relatert til slitenhet, vår tids folkesykdom som igjen gir grobunn for en rekke andre livsstilsrelaterte sykdommer og symptomer. 

 

Alt henger sammen, og ved hjelp av min bakgrunn og i tillegg muligheter for samarbeid med både samtaleterapeut og kiropraktor, er jeg dedikert til å hjelpe deg å få tilbake gnisten!" 

 

Ring og bestill time IDAG!

63 97 46 46

Besøk oss

Skogveien 2

2. etg Helsetunet 

2053 Jessheim

Kontakt oss

Tel: 63 97 46 46

Email: trine@dinklinikkjessheim.no