top of page
For hele familien

For hele familien

Vi har spesialisert oss innen kosthold og allergi

Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur brukes både til å finne problemområder og til helbredelse

Massasje

Massasje

Klassisk- og idrettssmassasje, kopping, fotsoneterapi

Vi prøver å finne årsaken til dine smerter

 

Smerter er psykisk slitsomt i lengden og farger alt man foretar seg. Føler du at du har prøvd "alt" og ingenting ser ut til å hjelpe?

 

Med bred og variert bakgrunn innen akupunktur, homeopati, massasje og kosthold, er vi godt rustet til å hjelpe deg med å finne den egentlige grunnen til at du har vondt.

 

Vi behandler årsaken og ikke symptomet...

Mer om oss

Et variert kosthold som inneholder riktige mengder vitaminer og mineraler er viktig for å oppnå en god balanse i kroppen. I tilstander som sykdom og overvekt kan det også være nødvendig med ekstra doser kosttilskudd tilpasset den enkelte pasient, ofte sammen med spesialdietter.

 

 

Frie radikaler

 

Frie radikaler er molekyler som blir dannet som et biprodukt i forbrenningsprosessen. 

Frie radikaler dannes også når kroppen utsettes for ytre påvirkninger som røyking, alkohol og ikke minst stress. 

 

Forbrenningsprosessen vil si når cellene arbeider for å produsere energi og varme fra næringsstoffer i maten. Det kan sammenlignes som en bil som produserer eksos når den forbrenner drivstoff.  Frie radikaler tilhører en gruppe som kalles reaktive oksygenforbindelser.

 

Fysiske belastninger, sykdom, luftforurensning, røyking, kjemikalier som alkohol og UV-stråler fra solen kan øke produksjonen av disse produktene.t

 

Frie radikaler er en viktig del av kroppens signalsystem, men et overskudd kan de skade kroppens celler. Et overskudd kalles for oksidativt stress i kroppen.På fagspråket kalles dette for biologisk oksidasjon, kroppen ”ruster” innenfra. Noen eksempler på oksidasjon er når et eple blir brunt når det blir skrelt, når spikeren ruster eller når vi får rynker i med alderen.

 

 

 

Hva man ønsker å oppnå er ofte høyst forskjellig fra person til person. Et godt utgangspunkt er å starte med en måling av frie radikaler (Frastest).

 

Pris:  350,-

 

 

 

Kosthold

Mat og drikke

intoleranse

Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur brukes både til å finne problemområder og til helbredelse

Massasje

Massasje

Klassisk- og idrettssmassasje, kopping, fotsoneterapi

I ditt nærmiljø

I ditt nærmiljø

Vi holder til på Helsetunet rett over broa for Jessheim storsenter

bottom of page