Massasje

Massasje har vært en del av de fleste kulturer langt tilbake i tid. De eldste kildene vi kjenner er 3000 år gamle, og massasje regnes som en av verdens eldste behandlingsformer. Kunnskapen og metodene har i stor grad blitt overført som praktisk lærdom. 

Primært bruker utøverne hendene til å stryke, kna og trykke; men også armer, albuer og føtter benyttes i enkelte teknikker. I dag finnes det over åtti ulike tilnærmingsmåter til massasje, og mange teorier om hvordan eller hvorfor massasje virker.

Idrettsmassasje har som formål å øke idrettutøverens prestasjon og bearbeide skader og belastninger. Teknikken varierer med idretten, og tar hensyn til hvilke bestemte muskler og ledd som er involvert. Massasjen varierer med effekten/ intensiteten som ønskes: oppvarming før prestasjon, eller bearbeiding av ettervirkningene etter en prestasjon.

Kopping er en alternativ behandlingsmetode som tar sikte på å benytte undertrykk til å bedre sirkulasjonen og fjerne spenninger i muskulaturen. Benyttes ofte i kombinasjon med massasje.

Fotmassasje kan brukes mot mange plager som spenner fra ryggsmerter og stress til urinveisinfeksjon og kolikk hos spedbarn. Og hvis du har problemer i et organ, ett ledd eller en muskel, vil det vise seg som ømme punkter på føttene dine.

Ring og bestill time IDAG!

63 97 46 46

Besøk oss

Skogveien 2

2. etg Helsetunet 

2053 Jessheim

Kontakt oss

Tel: 63 97 46 46

Email: trine@dinklinikkjessheim.no