top of page

Massasje

IMG_1607_edited.jpg

Massasje har vært en del av de fleste kulturer langt tilbake i tid. De eldste kildene vi kjenner er 3000 år gamle, og massasje regnes som en av verdens eldste behandlingsformer. Kunnskapen og metodene har i stor grad blitt overført som praktisk lærdom. 

Primært bruker utøverne hendene til å stryke, kna og trykke; men også armer, albuer og føtter benyttes i enkelte teknikker. I dag finnes det over åtti ulike tilnærmingsmåter til massasje, og mange teorier om hvordan eller hvorfor massasje virker.

IMG_1600%20(2)_edited.jpg

Idrettsmassasje har som formål å øke idrettutøverens prestasjon og bearbeide skader og belastninger. Teknikken varierer med idretten, og tar hensyn til hvilke bestemte muskler og ledd som er involvert. Massasjen varierer med effekten/ intensiteten som ønskes: oppvarming før prestasjon, eller bearbeiding av ettervirkningene etter en prestasjon.

IMG_1586_edited_edited.jpg

Kopping er en alternativ behandlingsmetode som tar sikte på å benytte undertrykk til å bedre sirkulasjonen og fjerne spenninger i muskulaturen. Benyttes ofte i kombinasjon med massasje.

Reflexology-4351345_l[1].jpg

Fotmassasje kan brukes mot mange plager som spenner fra ryggsmerter og stress til urinveisinfeksjon og kolikk hos spedbarn. Og hvis du har problemer i et organ, ett ledd eller en muskel, vil det vise seg som ømme punkter på føttene dine.

Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur brukes både til å finne problemområder og til helbredelse

Massasje

Massasje

Klassisk- og idrettssmassasje, kopping, fotsoneterapi

I ditt nærmiljø

I ditt nærmiljø

Vi holder til på Helsetunet rett over broa for Jessheim storsenter

bottom of page